Super League: Πότε φορτσάρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και το εντυπωσιακό «μηδέν» της ΑΕΚ

Τι δείχνει η κατανομή των γκολ ανά 15λεπτο στη Super League – Το δυνατό χρονικά σημείο για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Το απίστευτο στατιστικό των «κιτρινόμαυρων». Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

Η Super League δημοσίευσε τη χρονική κατανομή των γκολ που πετυχαίνουν οι ομάδες ανά 15λεπτο. πρόκειται για έναν «χάρτη» που δείχνει τα χρονικά σημεία στα οποία ομάδες «φορτσάρουν».

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με την πιο παραγωγική έναρξη αγώνα και ταυτόχρονα μοιράζεται την πρωτιά και στο κομμάτι των γκολ από το 75′ και μετά, μαζί με τον Ολυμπιακό.

Οι δυο «αιώνιοι» έχουν συνολικά από 8 γκολ στο πρώτο ημίωρο των αγώνων, ενώ αν δει κανείς τα γκολ από το 60′ ως το φινάλε, ο Ολυμπιακός μετά 13 και ο Παναθηναϊκός 11.

Για την ΑΕΚ , η πλέον παραγωγική της χρονική περίοδος είναι το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει πετύχει γκολ στο πρώτο 15λεπτο των εγχώριων αναμετρήσεων!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, το καλύτερό του χρονικά σημείο είναι το δεύτερο 30λεπτο, στο οποίο έχει σημειώσει τα 12 από τα συνολικά 19 γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News