ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Συγκλονιστικός Κωνσταντινίδης, ασημένιο μετάλλιο με ρεκόρ Ευρώπης
Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης πήρε τη 2η θέση στην κορίνα F32, πέτυχε στη 2η βολή του το ρεκόρ Ευρώπης και φοράει ξανά στο στήθος του μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, όπως είχε κάνει και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επίσης με ασημένιο.
Η μεγαλύτερη έως τώρα επιτυχία για την ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ήρθε από τον Θανάση Κωνσταντινίδη. Ο 52χρονος Παραολυμπιονίκης του στίβου, κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα F32 σημειώνοντας ρεκόρ Ευρώπης στα 38.68μ..
Έβγαλε τη μεγάλη επίδοση στη 2η βολή κι έφτασε σε μία ακόμα κορυφαία διάκριση, όπως πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Εκεί ήταν επίσης 2ος στην κορίνα και φυσικά «χρυσός» Παραολυμπιονίκης στη σφαιροβολία F32 (θα είναι παρών και σε αυτό το αγώνισμα στο Τόκιο).

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, που ήταν ο ένας από τους δύο σημαιοφόρους της Παραολυμπιακής ομάδας, χάρισε το 4ο μετάλλιο στα ελληνικά χρώματα στο Τόκιο. Έχουν προηγηθεί τα χάλκινα από τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στην κολύμβηση, τον Δημήτρη Μπακοχρήστο στην άρση βαρών στον πάγκο και τον Πάνο Τριανταφύλλου στη ξιφασκία από αμαξίδιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
