ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ: Η ενδεχόμενη άφιξή του στη Μαδρίτη φέρνει μεσοεπιθετικές αλλαγές

Σε περίπτωση που τελικά κλείσει η μεταγραφή του Γάλλου αστέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα προκύψουν αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή των “μερένγκες”.

Αν λοιπόν αποκτηθεί φέτος ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Εντέν Αζάρ παραμείνει εντός των τοιχών, τότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην αρχική ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι σε σχέση με αυτά που είδαμε στα πρώτα παιχνίδια. 

Με υπόθεση εργασίας την παραμονή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης (μένει να φανεί λογικά τις επόμενες μέρες), αυτό που έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι ποιος θα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ποιος θα είναι εκείνος που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί μεταξύ των αναπληρωματικών. 

Και στα δυο σενάρια αυτός που είναι σταθερός για να μείνει στον πάγκο τις πιο πολλές φορές είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, με δεδομένο βεβαίως ότι ο Βινίσιους είναι σε εκρηκτική κατάσταση. Μπορεί βεβαίως ο Ουαλός να έχει ξεκινήσει βασικός και στα δυο ματς πρωταθλήματος (με Αλαβές και Λεβάντε) δείχνοντας μάλιστα ότι έχει τη διάθεση, ωστόσο όταν μπήκε ο Βινίσιους, ήρθαν τα πάνω κάτω για τους αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν συνεχίσει έτσι ο Βραζιλιάνος, έχει πολλές πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, οπότε συμπερασματικά πάμε σε μια τριάδα Εμπαπέ-Μπενζεμά-Βινίσιους. 

Ουσιαστικά η υπόθεση παίζει ανάμεσα στον Βινίσιους και στον Αζάρ, αν δεν πάει τελικά στην Γιουβέντους. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι προφανώς βασικός πριν… μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το κέντρο της Ιβηρικής και ο Καρίμ Μπενζεμά είναι αυτός που έχει τραβήξει το “κουπί” του σκοραρίσματος στην μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή. 

Μένει να δούμε λοιπόν αν η Παρί Σεν Ζερμέν φερθεί έξυπνα ή όχι. Αν δεν δεχθεί την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης, τότε οι “μπλάνκος” απλά θα πάρουν τον παικτη ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι (αφού και ο ίδιος θέλει να πάει) και η γαλλική ομάδα δεν θα βάλει ευρώ στα ταμεία της. Όπως και να ‘χει, έστω και σε έναν χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει μία από τις πιο δυνατές επιθετικές γραμμές. 

Του χρόνου το καλοκαίρι βεβαίως με τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποτελεί παρελθόν (αφού θα έχει λήξει το συμβόλαιό του) η πιθανότητα για την τριάδα Εμπαπέ-Βινίσιους-Μπενζεμά θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, αν ο Εντέν Αζάρ δεν ανακτήσει τον καλό εαυτό του. Σε μια τέτοια περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να τον πουλήσει, για να ανακτήσει μέρος των 100 εκατομμυρίων που είχε δώσει για τον παίκτη. Αν τελικά δεν το κάνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News