ΑΕΚ: Συμφωνία με Τσούμπερ και Άιντραχτ - Απομένουν οι υπογραφές

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα το βράδυ του Σαββάτου και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές

Στην ΑΕΚ ο Στίβεν Τσούμπερ!

Το σίριαλ έλαβε τέλος καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, με τον Ελβετό ποδοσφαιριστή να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για τις υπογραφές και την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ένωση.

Οι «απεσταλμένοι» της Ενωσης, Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, στη Γερμανία ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ελβετό εξτρέμ και αύριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Επειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και τις συνεχείς προσφορές, οι «κιτρινόμαυροι» απέσπασαν τη θετική απάντηση του Στίβεν Τσούμπερ για να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Οι κουβέντες με την Αϊντραχτ εξελίσσονται θετικά για τον δανεισμό του Ελβετού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ετσι, όλα δείχνουν πως έχουν δρομολογηθεί ώστε αυτή η συμφωνία να λάβει αύριο επίσημο χαρακτήρα και να πέσουν οι υπογραφές. Οι Γερμανοί είχαν άλλωστε σήμερα αγώνα για την Μπουντεσλίγκα, στον οποίο Τσούμπερ έμεινε εκτός αποστολής.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News