Σέρχιο Ράμος: Έδωσε βραβείο στην Σακίρα για το τραγούδι που «έκραζε» τον Ζεράρ Πικέ!
Οι διοργανωτές τον Βραβείων Γκράμι της Λατινικής Αμερικής επίλεξαν τον Σέρχιο Ράμος να απονείμει το βραβείο καλύτερο τραγουδιού στην σούπερ σταρ Σακίρα!
Οι διοργανωτές τον Βραβείων Γκράμι της Λατινικής Αμερικής επίλεξαν ένα γνώριμο πρόσωπο να απονείμει το βραβείο καλύτερο τραγουδιού στην σούπερ σταρ Σακίρα: Τον Σέρχιο Ράμος! Να υπενθυμίσουμε πως το τραγούδι περιέχει αρκετά «πικρά» λόγια για τον πρώην σύζυγό της, τον Πικέ.
Η σταρ της λάτιν μουσικής απέσπασε τρία βραβεία για το τραγούδι της χρονιάς, το καλύτερο ποπ τραγούδι και το καλύτερο Urban/Fusion performance.
Είχε μαζί της τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα, οι οποίοι την αγκάλιασαν και τη φίλησαν μόλις παρέλαβε τα βραβεία της.
Η Σακίρα ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από τον Σέρχιο Ράμος, πρώην συμπαίκτη του Πικέ στην Εθνική Ισπανίας, και μίλησε για τις «δύσκολες στιγμές» που πέρασε την προηγούμενη χρονιά.
🚨 ABSOLUTE CINEMA
Sergio Ramos anunciando e entregando o prêmio de vencedora do Grammy pra Shakira por uma musica feita por ela humilhando e destruindo Gerard Piqué.
— Choquei do Barça (@choqueidofcb) November 17, 2023
they really chose Sergio Ramos as the one to hand Shakira the Award for a song she wrote against Piqué 😭😭😭 pic.twitter.com/rD0yHaFWdL
— 𝐌𝐚𝐲⁷ (@clkbae) November 17, 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
