ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Η επική ερώτηση πιτσιρικά για...τα μαλλιά του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη Τύπου για το US Open και δέχτηκε μια ερώτηση, απο ένα παιδί για το ποιος τον κούρευε όταν είχαμε καραντίνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την συμμετοχή του στο US Open απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ανάμεσα σε εκείνους που τον ρωτούσαν για τον αγώνα της Δευτέρας (30/8), ήθελε να ρωτήσει και ένα μικρό παιδί ποιος τον κούρευε όταν είχαμε καραντίνα, γιατί ξέρει πως το μαλλί του Έλληνα τενίστα είναι μακρύ.

Ο Τσιτσιπάς όταν είδε τον Ρεξ να σηκώνει το χέρι για του κάνει την ερώτηση που ήθελε, σχολίασε: «Είσαι πιθανότατα ο μικρότερος δημοσιογράφος που έχω μιλήσει ποτέ».

Και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση για τον ποιος τον κούρευε ήταν: «Δεν θυμάμαι να έκοψα τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε μπορείς να φανταστείς την κατάσταση. Δεν θυμάμαι να με κούρεψε κανείς. Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν να κόψει τα μαλλιά μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ακριβώς την ίδια ερώτηση στον Ρεξ, με εκείνον να απαντά: «Με κούρευε ο πατέρας μου, δεν ήταν καλά» και ο Έλληνας τενίστας απάντησε χιουμοριστικά: «Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τον πατέρα μου για να με κουρέψει»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News