Ολυμπιακός Κασάμι: «Είχα την επιλογή να μείνω το καλοκαίρι, αλλά...»
Ο Παϊτίμ Κασάμι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, όπως επίσης στον ρόλο που έπαιξε ο Κριστιάν Καρεμπέ προκειμένου να ενταχθεί στη Σαμπντόρια.
Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν συνέχισε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, παρά τις προϋποθέσεις που είχαν δημιουργηθεί, και πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαμπντόρια στη Serie B.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Il Secolo XIX» ο 31χρονος μέσος, ο οποίος έχει ήδη εννιά συμμετοχές και ένα γκολ στην ομάδα της Γένοβα, αποκάλυψε το ρόλο του Κριστιάν Καρεμπέ στην απόφασή του να παίξει για λογαριασμό της Σαμπντόρια.
Συγκεκριμένα ο Κασάμι τόνισε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Είχαμε μιλήσει τον Ιούνιο, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο και είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό. Μετά όλα άλλαξαν, ήμουν ελεύθερος, μίλησα ξανά με τη Σαμπντόρια, είχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς ήμουν σωματικά, αλλά στις εξετάσεις είδαν ότι όλα είναι εντάξει».
Για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο 31χρονος μέσος ανέφερε: «Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του, από την πρώτη μου φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό, το 2015. Μου είπε ότι ‘η Σαμπντόρια έχει φανταστικούς οπαδούς, ζεις για το ποδόσφαιρο, σου αρέσει η πίεση, δεν έχω καμία αμφιβολία θα τα πας καλά’».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- «Πρέπει να πάρω τον Μαρινάκη»: Η αναφορά στο ντοκιμαντέρ «A Beautiful Obsession»
- Μέγα σοκ με Μάικ Τζέιμς: Μένει εκτός για 7-9 μήνες με σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα: Ζητάει την τιμωρία του προπονητή του Ολυμπιακού
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Στη «χώρα του Λιόλιου»: Τους κατήγγειλε, δικαιώθηκε και τον …στέλνουν στο σκαμνί
