ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ : «Ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Γιουνάιτεντ»

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο 7 εκ. ευρώ ετησίως λιγότερα, από τον μισθό του στη Γιουβέντους, καθώς ο σούπερ σταρ, που επέστρεψε στους «κόκκινους Διαβόλους», συμφώνησε να μειώσει τις αποδοχές του. Ωστόσο, εξακολουθήσει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο «Ολντ Τράφορντ», αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε να μειώσει την αμοιβή του προκειμένου να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, όρισε την αμοιβή του σε 23 εκ. ευρώ ετησίως, που ισοδυναμούν με 385.000 λίρες την εβδομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει την ταχεία αποχώρηση από το Τορίνο, πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο 36χρονος επιθετικός λάμβανε 580.000 ευρώ την εβδομάδα στην Ιταλία», σύμφωνα με τους Άγγλους.  

«Για το εάν ο Ρονάλντο γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ μπροστά από τον Νταβίν ντε Χέα, μια πηγή που συμμετείχε στη μεταγραφή είπε: «Λαμβάνει λιγότερα από ό, τι ήταν στη Γιουβέντους». Ο Μέντες είχε επικοινωνήσει με αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για τη διαθεσιμότητα και τους όρους του Ρονάλντο, με τη Σίτι να φέρεται ως η πιο σοβαρή διεκδικήτρια εκείνο το χρονικό σημείο.  Αλλά από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ αναγνώρισε ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει  πραγματικά από τη Γιουβέντους για κάτι λιγότερο από 23 εκ. ευρώ, έκανε μια αποφασιστική κίνηση.

Η Γιουνάιτεντ περιμένει ακόμα να επιβεβαιώσει επίσημα τη μεταγραφή του Ρονάλντο, παρά την ανακοίνωση της Παρασκευής ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία. Ο Ρονάλντο αναμένεται να περάσει τα ιατρικά του στη Λισαβόνα και το δεύτερο ντεμπούτο του θα μπορούσε να έρθει κόντρα στη Νιούκαστλ στις 11 Σεπτεμβρίου». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News