ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ: «Ίσως και να... κερδίσω τον Χάαλαντ στο τέλος της σεζόν»

Ο Σέρβος επιθετικός της Φιορεντίνα, σκόραρε στη νίκη των «βιόλα» με 2-1 κόντρα στην Τορίνο, παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου νεαρού ποδοσφαιριστή στη Serie A της περασμένης σεζόν και δήλωσε ότι δεν του αρέσει η σύγκριση με τον Έρλιγνκ Χάαλαντ.

Το όνομά του έχει απασχολήσει τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε ένα γκολ στη νίκη της Φιορεντίνα επί της Τορίνο με 2-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και δήλωσε: 

«Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομά μου, ονειρευόμουν κάτι τέτοιο από παιδί, είμαι τόσο ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Βλάχοβιτς στο DAZN. «Νομίζω ότι είμαι στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να εργαστώ σκληρά με ταπεινότητα και αποφασιστικότητα. Είμαι συγκεντρωμένος και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχω ήδη πετύχει κάτι μεγάλο, θα ήταν λάθος. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θα τα δώσω όλα για τον εαυτό μου, τον σύλλογο, την πόλη και τον προπονητή». 

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα εδώ. Δεν πιέζω να φύγω. Είναι αλήθεια: Έχω λάβει πολλές σημαντικές προσφορές για να φύγω από τη Φιορεντίνα, αλλά ποτέ δεν ζήτησα να με πουλήσουν»

Αναφορικά με τη σύγκρισή του με τον σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάλαντ, ο φορ των «βιόλα» τόνισε: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Ο Χάαλαντ σκόραρε δέκα γκολ στο Champions League για τρεις σεζόν. Παρακολουθώ τους καλύτερους επιθετικούς όλων των πρωταθλημάτων και παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα ελπίζω να μπορέσουν να μας συγκρίνουν. Τώρα πρέπει απλώς να δουλέψω σκληρότερα από όλους. Ποιος ξέρει, ίσως τον νικήσω στο τέλος της σεζόν».

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News