Προολυμπιακό Τουρνουά: Διοργανώτρια η Ελλάδα σε έναν από τους ομίλους

Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να διοργανώσει ένα εκ των τεσσάρων ομίλων του Προολυμπιακού Τουρνουά, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας.
Η Ελλάδα θα βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις χώρες που θα φιλοξενήσουν Προολυμπιακό Τουρνουά το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται αναμφίβολα, για μια άκρως σημαντική εξέλιξη καθώς η Εθνική θα έχει και την υποστήριξη του κόσμου της για την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι τέσσερις χώρες που αναμένεται να φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 2 έως και τις 7 Ιουλίου του 2024.
Στην Ελλάδα η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και για αυτό υπάρχουν και βελτιωτικές ενέργειες τόσο εντός, όσο και εκτός Σταδίου.
Η κλήρωση για τα τέσσερα τουρνουά, αναμένεται να γίνει στις 27 Νοεμβρίου από τη FIBA, ωστόσο η αποκάλυψη έγινε από τον ρεπόρτερ του παγκοσμίου μπάσκετ Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω τουίτ στον επίσημο λογαριασμό του.
Greece, Spain, Latvia, and Puerto Rico are emerging as the top contenders to host the 2024 FIBA Olympic Qualifying Tournaments, per sources.
— Donatas Urbonas (@Urbodo) November 22, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ντάριο Σάριτς: Εμεινε ελεύθερος και σήμανε συναγερμός στην Euroleague
- Εθνική Ποδοσφαίρου: Αυτή είναι η νέα φανέλα και η λεπτομέρεια που ξυπνά αναμνήσεις
- Super League: Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών και τα επόμενα ντέρμπι
- Βλαχοδήμος: «Χρωστάω τη μεγάλη απόκρουση στη γυναίκα μου»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
