OPAP Arena: Αυτή είναι η περιβόητη φιλόξενη έδρα της Εθνικής που καμαρώνει η ΕΠΟ;

Μόνο στο Καραϊσκάκης, μας έλεγαν στην ΕΠΟ, γίνονται αυτά.

«Σημαία» σήκωσαν οι… αντικειμενικοί πως το γήπεδο Καραϊσκάκη δεν ήταν η κατάλληλη έδρα της Εθνικής ομάδας. Τόσα χρόνια έκαναν λόγο για αφιλόξενο γήπεδο και να που τώρα τα «λούζονται» για τη… φιλόξενη OPAP Arena που δεν σέβεται την Εθνική (κλειστές θύρες), αλλά ούτε και τον κόσμο.

Η… φιλόξενη και σούπερ ντούπερ έδρα της ΑΕΚ που χρησιμοποιεί η Εθνική ομάδα φιλοξένησε, χθες Τρίτη, έναν παγκοσμίου φήμης αστέρα του ποδοσφαίρου και παγκόσμιο πρωταθλητή παρακαλώ, αλλά μάλλον επειδή είναι στον Ολυμπιακό δεν αρέσει εκεί στην ΕΠΟ.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος πήγε στο γήπεδο να δει την Ελλάδα με τη Γαλλία. Το να δει βέβαια είναι σχήμα λόγου, αφού η ΕΠΟ τον… πέταξε σαν μπανανόφλουδα σε μία γωνιά της OPAP Arena που με το ζόρι έβλεπε ολόκληρο το γήπεδο ο άνθρωπος, όπως θα δείτε και στο σχετικό ποστάρισμα που έκανε στα social media.

Σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια της ΕΠΟ προσθέστε και την περιπέτεια που είχε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή του, πήγε χθες στο γήπεδο της ΑΕΚ να δει το ματς με τους Γάλλους, αλλά λίγο έλειψε να φάει ξύλο… επειδή είναι Ολυμπιακός.

Ιδού τι είπε στην εκπομπή του:

«Χθες έίχα μία πολύ άσχημη εμπειρία. Νόμζα ότι όλα αυτά σε παιχνίδια της Εθνικής ειχαν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες καλεσμένος και ήμουν μόνος μου.

Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία, στα οποία ήταν μαζεμένοι περίπου 100 άνθρωποι, Με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν -γενικά δεν ενοχλώ κανέναν εκτός τηλεόρασης, εντός τηλεόρασης ενοχλώ- και αρχίζουν και με βρίζουν για το ότι είμαι Ολυμπιακός.

Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται. Το παιδί μου παίζει σε άλλη ομάδα και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης, Κάποια στιγμή ήρθαν 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω.

Λέω δύο είναι τα τινά: ή θα προχωρήσω και θα τις φάω ή γυρίζω. Γυρίζω και τους λέω «Κάποια πλάκα κάνετε; Είναι παιχνίδι της εθνικής». Κι ενώ οι περισσότεροι έβριζαν, υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν. Έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει».

Βλέπετε, λοιπόν, τη… φιλόξενη έδρα της Εθνικής που ο Έλληνας φίλαθλος δεν κινδυνεύει και η ΕΠΟ φροντίζει να συμπεριφέρεται όπως πρέπει σε μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Αυτοί που… τραβούσαν τα μαλλιά τους για το γήπεδο Καραϊσκάκη, όταν η Ελλάδα το χρησιμοποιούσε ως έδρα και μάλιστα είχε καταγράψει μεγάλες επιτυχίες, και μας έλεγαν πως μόνο σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούσαν να πάνε οπαδοί άλλων ομάδων, πού είναι τώρα και τι έχουν να πουν για τα παραπάνω;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News