ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Παναθηναϊκό ο Σκουφέτ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα ο 25χρονος Ιταλός κίπερ θα συνεχίσει τη καριέρα του είτε στους Κύπριους είτε στο «τριφύλλι».

Η στάση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο θέμα των τερματοφυλάκων έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και ο Σέρβος έχει «αναβαθμίσει» την αναγκαιότητα απόκτησης ενός δεύτερου κίπερ για να σχηματίσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο με τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί έτι περισσότερο έχοντας δίπλα του έναν πορτιέρε που έχει την ποιότητα να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ήρθε, λοιπόν, η ιταλική ιστοσελίδα «Messagero Veneto» να εμπλέξει με δημοσίευμά της τον Παναθηναϊκό με τον Σιμόνε Σκουφέτ. Πρόκειται για 25χρονο Ιταλό τερματοφύλακα που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ουντινέζε, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρούταν από τα αξιοπρόσεκτα ταλέντα της μεγάλης ιταλικής σχολής, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Σιμόνε Σκουφέτ ήταν έτοιμος να μεταβεί στη Κύπρο για να τελειώσει τη μετακίνησή του στο ΑΠΟΕΛ, αλλά έχει δεύτερες σκέψεις εξαιτίας πρότασης που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Πλέον, ο 25χρονος κίπερ βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα για τη καριέρα του, το οποίο όμως αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, αφού αναμένεται να έχει αποφασίσει μέχρι το τέλος της ημέρας, μιας και μην ξεχνάμε ότι το βράδυ της Τρίτης (31/08) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News