ΑΡΗΣ: Αποφασίζει για το ταξίδι του Καμαρά στην Μαυριτανία

Στον αέρα ακόμα το ταξίδι του Καμαρά στην Μαυριτανία λόγω του τραυματισμού του

Aπό την ιατρική διάγνωση για τον τραυματισμό του Καμαρά, αλλά και από την επικοινωνία με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μαυριτανίας θα εξαρτηθεί αν ο στράικερ του Άρη θα ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Ο Καμαρά έχει ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο που θα τον κρατήσει μία εβδομάδα εκτός δράσης, αλλά οι εξετάσεις θα δείξουν περισσότερα ευρήματα.

Δικαιωμένος ο Σούντγκρεν

Ήδη οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τζέιμς Τζέγκο θα αναχωρήσουν τις επόμενες ώρες από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας και της Αυστραλίας αντίστοιχα.  

Ο Ντανιελ Σουντγκρεν σχολίασε για την κλήση του στην Εθνική: Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση μου στην εθνική ομάδα της Σουηδίας και νιώθω περήφανος. Σημαίνει πολλά για εμέν διότι πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα προτού ο κ. Μαντζιος μου δείξει εμπιστοσύνη και μου δώσει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστώ.
Επιπλέον είναι χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος που αξιοποίησα την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου και δεν εγκατέλειψα σε καμία στιγμή τα όνειρα μου.
Τώρα θα απολαύσω την συμμετοχή μου στην εθνική Σουηδιας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στην εθνική και σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News