Ολυμπιακός: Η τετράδα επιθετικών που ετοιμάζει ο Μαρτίνεθ για τον Παναιτωλικό - Καρέ με 15 γκολ και 10 ασίστ σε 10 αγώνες

Με φουλ επιθετικό σχήμα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και με τετράδα επιθετικών που κάνει ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό. Γράφει ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Παναιτωλικός, Βόλος, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος και Λαμία. Μία πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα που επιβάλλεται να φέρει 15 βαθμούς στο «σακούλι» για τον Ολυμπιακό. Αποστολή που μόνο δύσκολη δεν την λες βάζοντας στο τραπέζι και τα όσα εμπόδια έχει να ξεπεράσει η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Ισπανό να επαναφέρει την ομάδα στις… εργοστασιακές της ρυθμίσεις και το 4-4-2 που έχει εφαρμόσει στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού. Ειδικά στη λογική του γκραντ φαβορί και των κλειστών αμυνών που θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα με αρχή το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που έχει «κλειδώσει» την 11αδα για το συγκεκριμένο ματς. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Κίνι, Εσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Γιόβετιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Και αν δεν το έχετε παρατηρήσει έως τώρα στα 19 επίσημα ματς του Ολυμπιακού; Η 4αδα της επίθεσης, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας και Γιόβετιτς δεν έχουν ανταμώσει στο χορτάρι σε επίσημο ματς μαζί. Όλοι μαζί για την ακρίβεια. Ήρθε η ώρα να τα… πουν στο ματς με τον Παναιτωλικό, μία τετράδα που μετράει 15 γκολ, έχει δώσει 10 ασίστ αλλά δεν έχει τύχει να παίξει μαζί είτε από την αρχή είτε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Εντυπωσιακό αλλά αληθινό με τον Στεφάν Γιόβετιτς να είναι το νέο πρόσωπο στο καρέ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και μαζί να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιβεβαιώσει πως το «καλό φεγγάρι» της εθνικής του μπορεί να βγει και με τα ερυθρόλευκα. Ο Γιόβετιτς που είχε βρεθεί στο βασικό σχήμα με τους δύο από τους τρεις που αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο και είχε καταγράψει μία ασίστ. Ήταν στο 0-2 με τον ΟΦΗ όταν είχε ξεκινήσει με Ποντένσε και Μασούρα. Στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή, με τον Αστέρα, είχε μπει αλλαγή και είχε δώσει ασίστ στον Φορτούνη για το 0-2. Τώρα θα τους έχει όλους μαζί με στόχο το «τρίποντο» και γιατί όχι την επιστροφή για τον ίδιο στα γκολ μετά από εκείνο το 4-1 με τον Αρη, 8 επίσημα ματς πριν…

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News