ΝΒΑ: Ο Γιάννης προσπέρασε τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει ιστορία με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς κατακτώντας ακόμη μια κορυφή!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανατροπή των Μπακς κόντρα στους Μπλέιζερς στην τρομερή ανατροπή από το -26, έχοντας 33 πόντους, 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Giannis in the comeback win:
33 PTS
16 REB
3 BLK
11-18 FTOnly AD has more 30/15 games by an active player. pic.twitter.com/9N6fDpBPQs
— StatMuse (@statmuse) November 26, 2023
Με αυτή την επίδοση του ο Έλληνας σούπερ σταρ έφτασε τα 107 παιχνίδια με 30+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ, προσπερνώντας έτσι τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που είχε 106 ματς με το συγκεκριμένο στατιστικό στην πλούσια καριέρα του.
Giannis Antetokounmpo has passed Kareem Abdul-Jabbar for the most games of 30+ PTS, 10+ REB, and 5+ AST in Bucks Franchise History.
Giannis: 107 games
Kareem: 106 games pic.twitter.com/SQVGzeszI4— NBA History (@NBAHistory) November 26, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
