ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Πήρε δανεικό τον Ασλανίδη
Οι επόμενες κινήσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον από δω και πέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου με το ρόστερ να παίρνει την τελική του μορφή ενόψει Super League 2
Από τα περίεργα παιχνίδια της ζωής που συμβαίνουν ακόμη και στο ποδόσφαιρο, η συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη. Το Σάββατο σκόραρε με κεφαλιά στο φιλικό (1-1) του Άρη με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη Super League, ενώ χθες ανακοινώθηκε ο δανεισμός του για ένα χρόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στη Λαμία, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της.
Ο λόγος για τον Κυριάκο Ασλανίδη, που θα φορά τα ερυθρόλευκα και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βόλου στη Super League 2. O ύψους 1.84 στόπερ έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ17 και Κ19 του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού πριν πάει στον Άρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
