Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Με ποιον πρώην ερυθρόλευκο είχε πάθει πλάκα ο Πέδρο Αλβες

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό θα αναλάβει τις επόμενες μέρες ο Πέδρο Άλβες, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε μια ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή έναν πρώην παικτη των Πειραιωτών, ο οποίος πέρασε από του Ρέντη, αλλά δεν… ακούμπησε!

Ο Πέδρο Άλβες εργαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια στην ίδια θέση στην Εστορίλ και τις τελευταίες μέρες ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει τους όρους συνεργασίας με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 40χρονος Πορτογάλος συνηθίζει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του να μιλάει για τις εμπειρίες του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μια από τις ιστορίες που μοιράστηκε ήταν για τον 26χρονο νυν παίκτη της Φενέρμπαχτσε, Εμρέ Μορ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τους πρώτους μήνες το 2020. Ο Μορ ήταν… υδραυλικός με τη μπάλα, αλλά όχι συνεπής τακτικά καθώς ήταν και πολύ επιρρεπής σε τραυματισμούς…

Αναλυτικά είπε:

«Όταν εργαζόμουν ως σκάουτερ στην Μπράγκα είχα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσω από κοντά έναν Δανό κεντρικό αμυντικό, ονόματι Αντρέας Μάξο. Πήγα λοιπόν στη Δανία Φεβρουάριο μήνα και θυμάμαι είχε πολύ κρύο»

«Παρακολουθούσα το παιχνίδι πίνοντας τσάι αλλά μετά από 20-25 λεπτά κατάλαβα ότι το βλέμμα μου έπεφτε συνέχεια αλλού και συγκεκριμένα σε έναν βραχύσωμο μεσοεπιθετικό που έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο»

«Ήταν ο Εμρέ Μορ, ο Τούρκος! Τότε έπαιζε στη Νόρντζελαντ και στο τέλος της σεζόν πήρε μεταγραφή για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Είχαμε κάνει προσφορά για να τον αγοράσουμε, αλλά η συμφωνία χάλασε για 500 χιλιάδες ευρώ. Πήγα λοιπόν να δω έναν παίκτη και τελικά έτρεξα διαδικασίες για έναν άλλο…»

Για την ιστορία, ο Εμρέ Μορ έπαιξε με τη φανέλα του Ολυμπιακού μόλις σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ διαδοχικοί τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να αξιοποιήσει το ταλέντο του σε διάρκεια. Μετά από αρκετά χρόνια στη Γαλατά, από πέρυσι έχει προστεθεί στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News