Ολυμπιακός: Λίστα με προπονητές έφτιαξαν οι Πορτογάλοι - Μέσα και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Η εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Αβε, αλλά και το… παρελθόν που έχει ο Ολυμπιακός με Πορτογάλους προπονητές, έχει κάνει τους Πορτογάλους να ασχολούνται καθημερινά με τους «ερυθρόλευκους». Πλέον έφτιαξαν λίστα με υποψήφιους και στην οποία έβαλαν και τον Πάουλο Σόουσα!

Το ενδιαφέρον  στην Πορτογαλία για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που δεν παραμείνει στην άκρη του πάγκου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι μεγάλο. Μετά την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της Ρίο Αβε, αλλά και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Ολυμπιακός στη χώρα, είτε μέσω του μάνατζερ Μέντες, είτε μέσω των προσλήψεων που έχει κάνει στο παρελθόν, Πορτογάλων τεχνικών, έχει κάνει τους Πορτογάλους να ασχολούνται εκτενώς μαζί του.

Την Κυριακή η «A’ Bola» δημιούργησε μια λίστα με υποψήφιους προπονητές και φυσικά στην πρώτη θέση έχει τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που ήδη έχει ακουστεί ως ένας από τους τεχνικούς που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Η πορτογαλική εφημερίδα όμως το προχώρησε ακόμα περισσότερο και στην λίστα έχει συμπεριλάβει και τον Πάουλο Σόουσα, ο οποίος έχει περάσει από τη χώρα μας ως παίκτης του Παναθηναϊκού! Τελευταία του ομάδα ήταν η Σαλερνιτάνα στην Ιταλία.

Στην ίδια λίστα όμως οι Πορτογάλοι τοποθετούν και τον Ρουντ Φαν Νίστελρόι, ο οποίος έκανε τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπη. Πλέον είναι προπονητής και η τελευταία του ομάδα ήταν η Αϊντχόφεν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News