Ερρικα Πρεζεράκου για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Δυνατό μήνυμα 3 χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό της
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα.
Τρία χρόνια μετά το ατύχημα και τον ακρωτηριασμό η Έρρικα Πρεζεράκου μιλάει για αυτό με αφορμή την Παγκόσμια Αμέρα Ατόμων με Αναπηρία. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Έρρικα έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους με αναπηρία.
Το σοβαρό ατύχημα συνέβη στις 7 Αυγούστου του 2020 σε διακοπές της στην Κύθνο και της στοίχισε το ένα δάχτυλο στο δεξί της χέρι.
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Ήθελα τόσα να γράψω .. όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε … Συγχωράτε με αν κάνω λάθος … μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν η απέκτησαν αναπηρία αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε η να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα .. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστά μου πλάσματα. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ;».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Όσα είπαν Μαρινάκης και Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Κώστας Τσιμίκας Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για το επόμενο βήμα του
- Champions League: Τελικό με... καφέ ανακοίνωσε η UEFA - Η επίσημη ώρα
- Γιώργος Χελάκης: Αν θέλετε και θέαμα για την ΑΕΚ του Νίκολιτς να πάτε αλλού!
- Νιγηρία-Ιράν: Σκόρερ ο Ταρέμι, νικητής ο Μπρούνο, έμεινε το μήνυμα των Ιρανών...
