Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 0-2 : Tα «λιοντάρια» έβαλαν βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση
Ο Πανσερραϊκός πέρασε από την Τρίπολη με 2-0 και έβαλε βάσεις πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πανσερραϊκός πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς νίκησε τον Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 2-0, λίγες μόνο μέρες μετά την ήττα με 1-0 για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο. Οι σκόρερ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο Ματίας Τομάς και ο Μάριος Σοφιανός.
Ο 22χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 38ο λεπτό. Ο Μασαρίποφ με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Τομάς και αυτός με ένα υπέροχο ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το 2-0 των «λιονταριών» πέτυχε ο Σοφιανός στο 56ο λεπτό. Μετά από ωραία ανάπτυξη των φιλοξενούμενων και εξαιρετική κάθετη του Χατζηστραβού, ο Σοφιανός με υπέροχο πλασέ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Αστέρας Τρίπολης
# Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου
# Κύπελλο Ελλάδος (ποδόσφαιρο)
# Πανσερραϊκός
# Ποδόσφαιρο
# Ποδόσφαιρο
