ΧΑΝΤΜΠΟΛ: «Νέο αίμα» στις ομάδες του Άρη
Από τις νεανίδες πάει στην πρώτη ομάδα η τερματοφύλακας Μπέκου, ενώ από τις κορασίδες του Άρη μετακινούνται στις νεάνιδες η περιφερειακός Πνευματικού, η πίβοτ Σιδηρή και η πλέι μέικερ Ρετσέπη.
Τα πλάνα στον Άρη μετά την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος χάντμπολ περιλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό και τις αναπτυξιακές ηλικίες. Το σωματείο ανακοίνωσε την «προαγωγή» τεσσάρων αθλητριών, οι οποίες αποτελούν το «νέο αίμα» της ομάδας.
Από την ομάδα των νεανίδων η οποία συμμετείχε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα το 2018, «προάγεται» στην επανεμφανισθείσα ομάδα γυναικών η τερματοφύλακας Βασιλική Μπέκου. Παράλληλα, η περιφερειακός Έλλη Πνευματικού, η πίβοτ Ειρήνη Σιδηρή και η πλέι μέικερ – αριστερό εξτρέμ Θεοδώρα Ρετσέπη θ’ αγωνιστούν φέτος στην ομάδα των νεανίδων, από κορασίδες που ήταν στην προηγούμενη παρουσία τους στον Άρη.
Αναμένονται κι άλλες παρόμοιες κινήσεις, καθώς παράλληλα με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας γυναικών, ο Άρης κοιτάζει με προσοχή και τα αναπτυξιακά τμήματα του χάντμπολ γυναικών. Θέλει έτσι να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο «αύριο» και να τροφοδοτήσει την πρώτη ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερες αθλήτριες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
