ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανήκει και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Πριν λίγη ώρα, η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ανακοίνωση που αναφέρει τα επιτεύγματά του στο Τορίνο. Και τώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ανακοίνωσε επίσημα με μια ανάρτησή της στα social media γράφοντας: «Ο Ρονάλντο επέστρεψε σπίτι του» !

Επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 36χρονο επιθετικό για τα επόμενα δύο χρόνια και οψιόν για ένα επιπλέον έτος ενώ στην συμφωνία υπάρχουν μπόνους που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 8 εκατομμύρια ευρώ! 

Μάλιστα η επιστροφή του CR7 συνοδεύτηκε και από μια συγκινητική δήλωση του ιδίου: 

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο όπου ήταν εκπληκτικά και ο δρόμος που κάναμε μαζί είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και εκπληκτικού συλλόγου.

Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, καθώς βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ να ανακοινώνεται παγκοσμίως. Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μετά από όλες τις φορές που επέστρεψα για να παίξω εναντίον της. Ενιωθα πάντα την αγάπη και τον σεβασμό από τους οπαδούς στις κερκίδες, ακόμα και ως αντίπαλος. Αυτό είναι απολύτως 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα!

Το πρώτο μου εγχώριο πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Champions League, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι, η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν από αυτήν την ιδιαίτερη σχέση μου με τους Κόκκινους Διαβόλους. Η ιστορία έχει γραφτεί στο παρελθόν και θα γραφτεί για άλλη μια φορά! Εχετε το λόγο μου!

Εδώ είμαι! Επέστρεψε εκεί που ανήκω! Ας το κάνουμε άλλη μια φορά!»

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News