Ολυμπιακός Καρβαλιάλ: «Πάμε για τη νίκη, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην παίξει κάποιος στο μάξιμουμ»

O Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν για τη νίκη, ενώ επεσήμανε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν στο 100%.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μπάτσκα Τόπολα (14/12, 22.00) και παίζει στην πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να μιλά στη συνέντευξη τύπου για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του.

Ρωτήθηκε για το άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης και τόνισε πως δεν υπάρχει διακαιολογία για τους παίκτες του, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τις επιλογές στο ματς, ενώ όπως επεσήμανε ο Ολυμπιακός πηγαίνει για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία.

Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Μπάτσκα Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη.»

Για το άδειο γήπεδο: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ».

Για την προσέγγιση και τις αλλαγές που θα κάνει: «Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν. Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να το πίστευε κάποιος αυτό. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει στα στοιχεία που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News