ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και η Στρασμπούρ στο «παιχνίδι» για Γκιλμπέρ
Στο στόχαστρο της Στρασμπούρ μπήκε ο δεξιός μπακ της Άστον Βίλα, Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, τον οποίον θέλει και ο Ολυμπιακός.
Ένας ακόμα «αντίπαλος», εμφανίστηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού για τον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, τον δεξί μπακ της Άστον Βίλα, τον οποίον πλέον έχει στο στόχαστρο και η Στρασμπούρ.
Σύμφωνα με το συνήθως έγκυρο «RMC» η Γαλλική ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τους «χωριάτες» για την μεταγραφή του 26χρονου μπακ-χαφ, τον οποίον είχαν δανειστεί, στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον βασικός μπακ της Στρασμπούρ, τον Κένι Λαλά.
Ο Γκιλμπέρ στον 6μηνο δανεισμό του, μέτρησε 14 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ και όπως φαίνεται έπεισε την ομάδα από το Στρασβούργο, να κάνει κίνηση για να τον κρατήσει στο δυναμικό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Παναθηναϊκός: Με έξι απουσίες στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
- Νέα μεγάλη απάτη: SMS δήθεν από τα ΕΛΤΑ – Τι να προσέξετε
