Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Στη Λεωφόρο Ισραηλινοί με... φωτοβολίδες, αλλά το Καραϊσκάκη ήταν το πρόβλημα!
Μπορεί το Γεώργιος Καραϊσκάκης να έμεινε κλειστό με την Μπάτσκα Τόπολα, όμως η Λεωφόρος ήταν ανοικτή και μάλιστα πέρασαν και καπνογόνα και… φωτοβολίδες.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Αυτό που έκανε εντύπωση όμως δεν ήταν η ήττα και το αποτέλεσμα, άλλωστε στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται, αλλά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, σε ότι έχει να κάνει με τους φιλάθλους στα γήπεδα.
Βλέπετε, στη Λεωφόρο βρέθηκαν περίπου 800 Ισραηλινοί φίλαθλοι, σε μία περίοδο με συνεχείς αναταραχές και σε μία πόλη που μέρα παρά μέρα έχει και μια συγκέντρωση από διάφορες οργανώσεις για τους Παλαιστινίους.
Να θυμίσουμε εδώ, πως οι ισραηλινές ομάδες παίζουν παντού κεκλεισμένων ακόμη και στο μπάσκετ, όμως εμείς εδώ στην Ελλάδα, αν δεν παίζει ο Ολυμπιακός, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Μόνο το Γεώργιος Καραϊσκάκης να είναι κλειστό, αυτό ενδιαφέρει την κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν. Δεν εξηγείται αλλιώς πως κατάφεραν και πέρασαν καπνογόνα και φωτοβολίδες στη Λεωφόρο και δεν άνοιξε… ούτε μύτη.
Και για του λόγου το αληθές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
