Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Μουγγοί βουλευτές και υπουργοί για τη στοχοποίηση

Ο Γιάννης Μώραλης έδειξε σεβασμό στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, σε αντίθεση με τους 13 βουλευτές Πειραιά. Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».

Πώς το είπε ο Γιάννης Μώραλης; Δεν μπορούμε να μένουμε μουγγοί. Απόλυτο δίκιο είχε ο δήμαρχος Πειραιά και προφανώς το μήνυμά του απευθυνόταν σε πολύ κόσμο. Κυρίως σε όλους εκείνους, που αντί να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού, στον οποίο στήριξαν ακόμα και την πολιτική καριέρα τους, αλλά τώρα του γύρισαν την πλάτη τους και τσουβάλιασαν τους φίλους της ομάδας με 5-10 άτομα, που συμμετείχαν σε επεισόδια εκτός γηπέδου.

Δεν είναι μόνο ο Κατσαφάδος, ο οποίος από τότε που έγινε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη άρχισε να στοχοποιεί τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Αν ήταν ένας, θα μιλούσαμε για εξαίρεση στον κανόνα. Εδώ άπαντες έχασαν τη λαλιά τους. Έγινε ακριβώς το αντίθετο απ’ τον Μώραλη. Ο δήμαρχος με την τεράστια αποδοχή στους πολίτες του Πειραιά είπε αλήθειες. Οι υπόλοιποι πολιτικοί που εκλέγονται στην πόλη και τους γειτονικούς δήμους κράτησαν παθητική στάση.

Προσπέρασαν το τσουβάλιασμα όσων αγαπούν τον Ολυμπιακό. Όσων πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους. Με τη συμπεριφορά τους, κατέδειξαν τους φίλους του Ολυμπιακού ως εγκληματίες. Έστω ως εν δυνάμει χούλιγκαν. Τους ίδιους ανθρώπους, που τους μάζευαν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους και ζητούσαν την ψήφο τους. Δεν μιλάμε για ένα και δύο άτομα. Στις δύο εκλογικές περιφέρειες του Πειραιά εκλέγονται 13 βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα. Οι 8 στη Β’ Πειραιά, οι 5 στην Α’ εκλογική περιφέρεια. Πώς έκριναν όλοι αυτοί τη διαφορά αντιμετώπισης, τη διάκριση εις βάρος του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του; Πώς γίνεται να μένουν μουγγοί σ’ αυτή την κατάφωρη αδικία;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News