ΠΑΟΚ: Μεγάλο διπλό πλήγμα ενόψει Τρίπολης
Με δυο ηχηρές απουσίες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα (17/12, 17:30).
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (17/12, 17;30) τον Αστέρα Τρίπολης με δυο σημαντικές απουσίες, καθώς οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον έμειναν εκτός αποστολής. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως συνέβη τις τελευταίες τρεις ημέρες, και τον ακολούθησε ο Τάισον, που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί με την ομάδα. Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
