Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι αν περάσει στους «16» του Conference League

Ολυμπιακός: Οι «ζωγραφιές» Ποντένσε, Φορτούνη στο Ρέντη και τι ετοιμάζει ο Μαρτίνεθ για Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε την Δευτέρα (18/12) με την Φερεντσβάρος για τα play – offs του Conference League. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι του σε περίπτωση πρόκρισής επί των Ούγγρων;

Την ουγκρική Φερεντσβάρος θα βρει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός για την φάση των play – offs του UEFA Conference League. Oι αγώνες θα διεξαχθούν στα τέλη Φλεβάρη με σκοπό την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Οι αντίπαλοι των προκριθέντων ομάδων είναι ήδη γνωστοί και μιλάμε για τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του Conference.

Έτσι, σε περίπτωση ερυθρόλευκης πρόκρισης, οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι:  Λίλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βικτόρια ΠΛΖΕΝ, Μπρίζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα και Φενερμπαχτσέ. 

Προφανώς και υπάρχουν ποιοτικές ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η ΄Αστον Βίλλα αλλά και πιο βατοί αντίπαλοι όπως οι Φενέρ και Βικτόρια Πλζεν. Ομάδες που έχει αποκλείσει ο Ολυμπιακός στον πρόσφατο παρελθόν.

Πίο κοντά χρονικά, οι Πειραιώτες άφησαν εκτός Ευρώπης τους Τούρκους παίρνοντας την δεύτερη θέση πίσω από την, μετέπειτα κάτοχο, Άιντραχτ. Μεγάλης σημασίας, στην υπόθεση πρόκριση, το «διπλό» του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη.

Λίγο πίσω χρονικά, το καλοκαίρι του 2019 για τα προκριματικά του Champions League, οι ερυθρόλευκοι πέταξαν εκτός τους πρωταθλητές Τσεχίας μετά το 4 – 0 στο στάδιο «Καραισκάκης».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News