ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Χασιόκα μπήκε στο στόχαστρο για έναν σημαντικό λόγο!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στην λίστα του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Χασιόκα.

Ο 24χρονος, Νταΐκι Χασιόκα, ενδιαφέρει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο twitter. Ο Ιάπωνας δεξιός μπακ θα μείνει ελεύθερος από την Σιντ Τρούιντεντ τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Ο μπακ της Σιντ Τρούιντεντ, Νταΐκι Χασιόκα έχει πολλές ευκαιρίες καθώς θα μπορούσε να φύγει τον Ιανουάριο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο ΠΑΟΚ θέλουν τον Χασιόκα, αλλά εκείνος προτιμά τη μετάβαση σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Νταΐκι Χασιόκα κατάγεται από την Ιαπωνία και ξεκίνησε την καριέρα του, ως δεξί μπακ, από την Ιαπωνική ομάδα, Ουράβα Ρεντς Ντάιμοντς, που από την u18 το 2018 πέρασε στην μεγάλη ομάδα.

Το 2021 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην βελγική  Σιντ Τρούιντεντ, από την οποία και αγοράστηκε το επόμενο χρόνο. Ο 24χρονος έχει κάνει και το ντεμπούτο του το 2019 και με την εθνική Ιαπωνίας.

Πρόκειται για έναν δεξιό μπακ που συνδυάζει την ταχύτητα με την τεχνική. Μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά συστήματα, στα οποία έχει δώσει βάση ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον φετινό ΠΑΟΚ.

Έχει κριθεί ως μιας άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες. Πέραν των ικανοτήτων του Χασιόκα, υπάρχει και το εμπορικό κομμάτι. Καθώς οι συμπατριώτες του αναμένεται να δείξουν ενδιαφέρον για έναν παίκτη που έχει συμμετοχές και στην Εθνική Ιαπωνίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News