Τέλη Κυκλοφορίας: Πιθανή η παράταση πληρωμής έως το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Παράταση 2 μηνών, δηλαδή έως το τέλος Φεβρουαρίου, προσανατολίζεται να χορηγήσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται άμεσα και πιθανότατα πριν από τα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στην λήψη της εν λόγω απόφασης, οδηγήθηκε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, σε μία προσπάθεια να δοθούν ανάσες στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την ακρίβεια, ενώ επίσης παραδοσιακά στο τέλος κάθε έτους, συσσωρεύονται πλήθος υποχρεώσεων (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις χρεών κ.λπ.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι είχε δοθεί προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου.
Έτσι λοιπόν εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, τότε οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων μοτοσυκλετών θα έχουν ακόμη δύο μήνες επιπλέον στην διάθεσή τους να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Παράλληλα όσοι είχαν αποφασίσει να θέσουν σε ψηφιακή ακινησία το όχημά τους, θα έχουν δύο επιπλέον μήνες έως τις 29 Φεβρουαρίου να το σκεφτούν και ή να αλλάξουν γνώμη ή να το κάνουν δύο μήνες αργότερα χωρίς κόστος.
Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας γίνεται με ψηφιακό τρόπο μέσω της ΑΑΔΕ, με κωδικούς taxisnet ή και χωρίς με τη συμπλήρωση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
