Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Βιλερμπάν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν και τόνισε πως η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμη δοκιμασία στη Euroleague αυτή τη φορά στη Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν το ματς και τόνισε πως είναι στεναχωρημένος από το τελευταίο ματς, καθώς η ομάδα του έλεγχε το ματς για 39.5 λεπτά, όμως τελικά έχασε.

Παράλληλα για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν επεσήμανε πως είναι τελικός για τους ερυθρόλευκους, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά:

«Μέσα από την καθημερινή δουλειά. Μπαίνεις στην επόμενη προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Είναι μια ήττα που μας στενοχώρησε πολύ. Ελέγχαμε το παιχνίδι για 39.5 λεπτά, όμως, στο τέλος πήραμε λάθος αποφάσεις και χάσαμε το ματς. Όμως, αυτή είναι η ζωή μας. Έχουμε αμέσως υποχρέωση. Παίζουμε με την Βιλερμπάν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό».

Για την αναμέτρηση με τους Γάλλους: «Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα που την κερδίζεις εξ’ ορισμού. Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα που έχασε από την Άλμπα το επιβεβαιώνει αυτό. Γενικά πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα περάσουν περιόδους που θα κερδίζουν συνέχεια ή θα χάνουν συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις και στις δύο περιπτώσεις να είσαι μετριοπαθής, στην περίπτωσή μας να αναλύσουμε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση μας και μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News