Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Με κόκκινο μπουφάν ο Κούγιας στο Περιστέρι
Με κόκκινο μπουφάν εμφανίστηκε στο Περιστέρι, για να παρακολουθήσει το ματς με τον Ατρόμητο, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, για την 15η αγωνιστική της Super League. Από τις κερκίδες φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Κούγιας μάλιστα εμφανίστηκε με κόκκινο μπουφάν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς των «ερυθρόλευκων».
Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ποινικολόγος ήταν και στον προηγούμενο αγώνα των «ερυθρολεύκων», στις Σέρρες εναντίον του Πανσερραϊκού, πριν γίνει γνωστή η συνεργασία του με την Πειραϊκή ΠΑΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
