Παναθηναϊκός: Παίρνει σειρά ο στόπερ στα μεταγραφικά

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει πλέον το βάρος στα μεταγραφικά και δη στην απόκτηση ενδεκαδάτου κεντρικού αμυντικού, που θα δώσει άμεσα λύσεις.

Η δουλειά έγινε, ο Παναθηναϊκός πέρασε απ’ το Πανθεσσαλικό με το «διπλό» επί του Βόλου, επέστρεψε στις νίκες κι όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο» θα κάνουν καλές διακοπές εν όψει του δύσκολου Ιανουαρίου και της επανέναρξης των υποχρεώσεων.

Όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού τον επόμενο μήνα θα ανοίξει επίσημα η αγορά κι ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να αποκτήσει τον στόπερ που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» θα κινηθούν μόνο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού κι αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα μπει το συντομότερο στην ομάδα και θα προσφέρει βοήθειες.

Ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάζει για μεταγραφή απλώς για να κάνει, αλλά θα επιδιώξει για το καλύτερο δυνατό στους στόπερ, ώστε να ντυθεί στα πράσινα ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα «δέσει» με Σένκεφελντ και Γεντβάι. Όπως φαίνεται, μετά τα Χριστούγεννα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στο προσκήνιο οι πρώτες εξελίξεις επί του θέματος, αφού ήδη ο Γιάννης Παπαδημητρίου «τρέχει» τις διαδικασίες για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να ολοκληρωθεί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου η μεταγραφή, είτε αυτή θα είναι με αγορά, είτε με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Στόχος στον Παναθηναϊκό είναι να τελειώσει το θέμα ώστε το νέο απόκτημα να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει του νέου «Γολγοθά» που καλείται να ανεβεί η ομάδα. Θυμίζουμε πως ο πρώτος μήνας του νέου έτους έχει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και συνεχόμενα ντέρμπι, με τα δύο του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (10 και 17 Ιανουαρίου) να είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Ο νέος στόπερ, λοιπόν, πρέπει να είναι ενδεκαδάτος και πανέτοιμος αγωνιστικά για να ενσωματωθεί στις δύσκολες υποχρεώσεις της ομάδας του «τριφυλλιού».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News