Αρης: Βαρύ κλίμα για Μόμπεργκ Κάρλσον

Πέρασαν τρεις μέρες από την γκέλα του Αρη με τον Πανσερραϊκό και στον Αρη δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως χάθηκαν μέσα από τα χέρια τους δύο ακόμα βαθμοί, που θα τους είχαν επιτρέψει να πλησιάσουν περισσότερο στην πρώτη τετράδα – Το κλίμα έχει γίνει βαρύ για τον Μόμπεργκ Κάρλσον

Τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο Ακης Μάντζιος, που μιλούν και για τα μεταγραφικά ζητήματα του Αρη, δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα επιπολαιότητας, χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί.

Ηδη πάντως το κλίμα στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει γίνει βαρύ κι ασήκωτο για τον Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος από την αρχή της σεζόν δεν έχει βοηθήσει καθόλου, παρά τις πολλές ευκαιρίες που πήρε και το χειρότερο απ’ όλα δεν δείχνει ότι μπορεί να βελτιωθεί κι αυτό προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι αν μπορούσαν ακόμα και σήμερα να έλυναν το συμβόλαιο του Σουηδού εξτρέμ θα τον φώναζαν να το κάνουν άμεσα.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη αποστολή, καθώς ο Κάρλσον έχει ένα βαρύ τριετές συμβόλαιο, είναι όμως ξεκάθαρο πως δεν θα έχει άλλες ευκαιρίες, καθώς δείχνει όχι μόνο εικόνα αδυναμίας, αλλά και σημάδια αδιαφορίας, όπως στη φάση του τελευταίου λεπτού από την οποία προήλθε η ισοφάριση της Λαμίας.

Ανάλογος εκνευρισμός επικρατεί και για τον Σαμόρα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη, αλλά έκανε ότι χειρότερο μπορούσε, προσφέροντας μια τελευταία επίθεση στη Λαμία. Αν σώζει κάτι τον Σαμόρα είναι το νεαρό της ηλικίας του και το μικρό συμβόλαιό του. Ακόμα και για τον Κοσταρικανό όμως είναι πιθανό να τεθεί το ενδεχόμενο να πάει κάπου δανεικός. Είναι βέβαιο πάντως πως επιστρέφοντας από την άδεια των γιορτών θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις για παίκτες που αποδεδειγμένα δεν προσφέρουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News