ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στον Ολυμπιακό η Αφροδίτη Θώδη
Η Αφροδίτη Θώδη είναι πρωταθλήτρια στο ύπτιο, κολυμπάει στα 50μ., τα 100μ. και τα 200μ και δηλώνει ότι μέσα στους στόχους της είναι να πετύχει και ατομικά ρεκόρ.
Την έναρξη συνεργασίας με την Αφροδίτη Θώδη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.. Πρόκειται για 24χρονη πρωταθλήτρια της κολύμβησης και συγκεκριμένα στο ύπτιο, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος του πειραϊκού σωματείου.
Η Θώδη η οποία κολυμπάει στα 50μ., 100μ. και 200μ. ύπτιο. «Είναι τεράστια χαρά και τιμή, που από την νέα σεζόν θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού , της κορυφαίας ομάδας της Ελλάδας στην κολύμβηση και όχι μόνο. Στόχος μου είναι να γίνω η καλύτερη που μπορώ, να πετύχω ατομικά ρεκόρ, νίκες για την ομάδα μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι υγεία , καλή σεζόν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε ξανά το πρωτάθλημα», τόνισε η Θώδη στις πρώτες δηλώσεις της ως αθλήτρια του Ολυμπιακού.
