ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: «Ερυθρόλευκες» αναμνήσεις

«Ερυθρόλευκη» συνάντηση από το… πουθενά, υπήρξε στον Άγιο Κοσμά, ενόψει του φιλικού με την Ελβετία…

«Ερυθρόλευκη» συνάντηση από το… πουθενά, υπήρξε στον Άγιο Κοσμά, ενόψει του φιλικού με την Ελβετία…

Φιλικό ματς απέναντι στην Ελβετία έχει απόψε, στις 21:45, η Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην Ελβετία, για την εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση, αλλά πρώτα όλοι οι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στον Άγιο Κοσμά.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Εθνικής μαζεύτηκαν για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το φιλικό με την Ελβετία. Εκεί όπου υπήρξε εντελώς τυχαία μία συνάντηση με… ερυθρόλευκο χρώμα!

Μέσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Φαν’τ Σχιπ, ήταν οι Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Παναγιώτης Ρέτσος και Θανάσης Ανδρούτσος. Πλέον οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και ο τελευταίος στην Ελλάδα.

Το κοινό τους σημείο, ο Ολυμπιακός! Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων» και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, πλέον ο καθένας έχει το δικό του δρόμο.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, στις εγκαταστάσεις έδωσαν το «παρών» οι προπονητές της εθνικής Παίδων, Τάσος Θέος και Γρηγόρης Γεωργάτος. Αμφότεροι ήταν πριν από χρόνια στην ακαδημία του Ολυμπιακού και είχαν ως παίκτες τους τρεις παραπάνω.

Οπότε η συνάντησή τους είχε ένα ερυθρόλευκο χρώμα και σίγουρα θυμήθηκαν τα παλιά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News