KΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Ο Φέργκιουσον είναι σαν πατέρας μου»

Ο Κριστιάνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μίλησε για τις αναμνήσεις του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ όπως τόνισε αυτός αποτέλεσε το κλειδί για να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους».

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο στις πρώτες τους δηλώσεις με τη νέα του φανέλα να στέκεται στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, χαρακτηρίζοντάς τον ποδοσφαιρισκό του πατέρα, ενώ όπως τόνισε ο Σκωτσέζος ήταν το κλειδί για να υπογράψει.

Μάλιστα, η UEFA δημοσίευσε ένα βίντεο με τα πέντε καλύτερα τέρματα του Πορτογάλου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου: 

 «Όπως όλοι ξέρουν πως όταν ήμουν 18 και υπέγραψα στην Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν το κλειδί σε αυτή την μεταγραφή. Θυμάμαι όταν ήμουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι έπαιξα εναντίον της Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι σαν πατέρας μου στο ποδόσφαιρο. Με βοήθησε πάρα πολύ, μου δίδαξε πολλά πράγματα και κατά τη γνώμη μου είχε μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή μου στην Γιουνάιτεντ, λόγων των καλών σχέσεων που έχουμε, κρατάμε επαφές και είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Μου αρέσει πολύ και ήταν το κλειδί για να υπογράψω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος αστέρας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News