ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση με δυο απουσίες
Η επανέναρξη των προπονήσεων για τον ΠΑΟΚ έγινε σήμερα το απόγευμα (28/12) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετρά δυο απουσίες.
Η πρώτη μέρα της επιστροφής στις προπονήσεις μετά την εβδομάδα άδειας δεν ήταν εύκολη για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν μια σειρά ασκήσεων φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην τακτική και τα τελειώματα. Στο φινάλε έγινε και τουρνουά τριών ομάδων.
Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο (χωρίς να τίθεται θέμα απουσίας του από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ) και ο Κώστας Κουλιεράκης λόγω ίωσης. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Τάισον, που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός δράσεις στα δυο τελευταία ματς του 2023.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός αλλάζει «δέρμα» μετά τη Ναϊμέγκεν
- Παναθηναϊκός: Η προτροπή του Νίστρουπ για τις κόντρες με την Χράντετς Κράλοβε
- Βασίλης Σπανούλης: Ξεκάθαρες κουβέντες για τα προκριματικά της Εθνικής Ελλάδος
- Νικ Κύργιος: Σοκ στο τένις, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης
- ΠΑΟΚ: Πως σχολίασε ο Λίσι την αποχώρηση του Κωνσταντέλια
