Δημήτρης Λημνιός Μεταγραφές: «Επιστρέφει στην Ελλάδα για ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό»

Πληθαίνουν οι πληροφορίες περί επιστροφής του Δημήτρη Λημνιού στην Ελλάδα και μάλιστα η ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού γερμανικού περιοδικού Kicker εμπλέκει στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον Παναθηναϊκό, πέρα από τον ΠΑΟΚ.

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η επιστροφή του Δημήτρη Λημνιού στην Ελλάδα, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Κολωνία.

Το γνωστό γερμανικό περιοδικό Kicker, μάλιστα, αναφέρει ότι εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φημολογείται ότι κρατά πάντοτε ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής για τον 25χρονο επιθετικό, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και ο Παναθηναϊκός.

«Ο δρόμος της επιστροφής στην Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγήσει τον Λημνιό είτε πίσω στον ΠΑΟΚ είτε στον Παναθηναϊκό. Η Κολωνία δεν θα του έβαζε κανένα εμπόδιο στον δρόμο του», αναφέρει χαρακτηριστικά το Kicker.

Ο Λημνιός θέλει να μεταγραφεί σε ομάδα στην οποία θα παίζει βασικός ώστε να έχει πιθανότητες να ανακτήσει τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας (με την ελπίδα να παίξει και στο Euro 2024, αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κερδίσει την πρόκριση).

Ο Βολιώτης εξτρέμ έχει αγωνιστεί φέτος μόνο σε ένα ματς με την Κολωνία Β’, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News