Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Πορτογάλοι μιλούν για ενδιαφέρον για τον Αντρέ Ορτα

Από τη στιγμή που προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ και τεχνικός διευθυντής ο Πέδρο Αλβες, είναι λογικό και επόμενο να υπάρχουν σχεδόν καθημερινά στην Πορτογαλία δημοσιεύματα για παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν. Πλεόν οι Πορτογάλοι μιλούν για τον Αντρέ Ορτα της Μπράγκα.

Μια δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό, φέρνουν στο προσκήνιο οι Πορτογάλοι. Συγκεκριμένα η «abola» σε δημοσίευμά της την Παρασκευή, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντρέ Ορτα της Μπράγκα.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός προτίθεται να κάνει κίνηση για τον παίκτη, ο οποίος όμως ανανέωσε το συμβόλαιό του το 2022 με τη Μπράγκα μέχρι και το 2027 και μάλιστα με ρήτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για προσπάθεια δανεισμού του παίκτη από την ελληνική ομάδα μετά από επιθυμία του Κάρλος Καρβαλιάλ, όμως όπως αναφέρει είναι κάτι εξαιρετικό δύσκολο να γίνει, καθώς ο παίκτης και απαραίτητος είναι στην ομάδα του, αλλά και ο κόσμος τον αγαπάει.

Μόνο για πώληση του παίκτη θα μπορούσε να το συζητήσει η Μπράγκα, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους αλλά και πάλι η ρήτρα των 30 εκατομμυρίων είναι απαγορευτική για τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News