Παναθηναϊκός Aktor: Τελειώνει ο Κάιλ Γκάι από τους «πράσινους»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του Κάιλ Γκάι, ενάμιση χρόνο πριν το τέλος του, ο οποίος πλέον πρέπει να ψάξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Τι σχολίασε ο ατζέντης του
Σύντομο θα είναι το πέρασμα του Κάιλ Γκάι από την Ελλάδα, καθώς ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του, το οποίο είχε διάρκεια δύο ετών.
Ο 26χρονος έχασε την θέση του στο ροτέισον μετά την έλευση του Κέντρικ Ναν και με τον ίδιο να μην αγωνίζεται όσο θα ήθελε (η τελευταία συμμετοχή στην EuroLeague καταγράφηκε στις 5 Δεκεμβρίου για 1’56” στην εκτός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές), οι δύο πλευρές συζήτησαν και κατέληξαν στο ότι το καλύτερο θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Αυτή την εξέλιξη με την σειρά του σχολίασε ο ατζέντης του Αμερικανού γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, λέγοντας πως «δυστυχώς, υπάρχει ένα μαγαζί που πρέπει να μείνει ανοιχτό για 365 μέρες. Γενέθλια, παραμονές πρωτοχρονιάς – ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά. Αύριο, τελειώνουμε το 2023 με στυλ».
Unfortunately there is one shop😂 that has to stay open 365 days! Birthdays, New year eves – nobody really cares😀
Tomorrow, to finish 2023 with style!#BeoBasket— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) December 30, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
