Ολυμπιακός: Ανησυχία για Μπιέλ που αποχώρησε δακρυσμένος
Ο Πεπ Μπιέλ αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία.
Ενός κακού μύρια έπονται και στον Ολυμπιακό εκτός από την ήττα της ομάδας στην Λαμία πρέπει να διαχειριστούν και την κατάσταση του Πεπ Μπιέλ.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπήκε, ως αλλαγή του Ποντένσε στο 81 λεπτό αλλά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με την βοήθεια μέλους του ιατρικού επιτελείου, πέντε λεπτά αργότερα. Κατά την έξοδο του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρια του αφού ο πόνος στο γόνατο δεν το επέτρεπε ούτε να περπατήσει.

Φυσικά και δεν υπάρχει ακόμα εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να βγαίνουν τις επόμενες ώρες μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
