Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Κάρμο στον Πειραιά

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record. Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του 24χρονου στόπερ, τον οποίο θέλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού είναι επιτακτική ανάγκη όπως αποδεικνύεται πλέον περίτρανα σε κάθε αγώνα και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό στο χειμερινό παράθυρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο Νταβίντ Κάρμο είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα!

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στους «δράκους», παρά το γεγονός ότι πλήρωσαν 20 εκατομμύρια ευρώ στη Μπράγκα το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Record οδεύει στον Ολυμπιακό.

Τον παίκτη, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αντρέ Όρτα, που επίσης ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», θέλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι είναι ικανός να προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News