US OPEN: Στις 7μμ αγωνίζεται η Μαρία Σάκκαρη

Έτοιμη να αντιμετωπίσει την Κατερίνα Σινιάκοβα για μία θέση στην φάση των «32» είναι η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε με άνεση στον δεύτερο γύρο του US Open και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την Κατερίνα Σινιάκοβα προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για την φάση των «32».

Η «Sak-attack» θα αγωνιστεί την Πέμπτη (3/9) στις 19:00 στο Grandstand, δηλαδή στο τρίτο μεγαλύτερο court της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσει την 25χρονη Τσέχα, η οποία είναι μία αρκετά δύσκολη αντίπαλος.

Η Σινιάκοβα βρίσκεται στο Νο 53 της παγκόσμιας κατάταξης και επικράτησε της Αναστασίας Σεβάστοβα με 7-6 στην πρεμιέρα του US Open.

Η μεταξύ τους προιστορία

Οι δύο τενίστριες είναι παλίες γνώριμοι, καθώς έχουν αναμετρηθεί ακόμη τρις φορές ατο παρελθόν, με την Σινιάκοβα να έχει προβάδισμα 2-1. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ τους ήταν το 2017  στο Wimbledon, όπου η Σάκκαρη επικράτησε 2-0 στον πρώτο γύρο.

Μόλις έναν χρόνο αργότερα, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στο Australian Open, με την Τσέχα να κερδίζει 2-1 στον πρώτο γύρο ενώ με το ίδιο σκόρ απέκλεισε την Ελληνίδα τενίστρια από το Roland Garros στον δεύτερο γύρο.

Αυτή την φορά, θα αναμετρηθούν ξανά στα πλαίσια ενός grand slam, για να κλείσει το «καρέ» των μονομαχιών τους.

Αξίζει αν σημειωθεί, ότι η Σινιάκοβα είναι η συμπαίκτρια της Κρειτσίκοβα στο διπλό, η οποία είχε αποκλείσει την «Sak-attack» στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News