ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΝΕΤ: H Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε φανέλα με την υπογραφή του Ρονάλντο

Στην πιο μεγάλη θαυμάστρια του Πορτογάλου εξελίχθηκε η «γαλαζοαίματη» της Αγγλίας, η οποία θέλει να πάρει την πρώτη φανέλα με την υπογραφή του Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση. Μετά το «μπαμ» της επιστροφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ποροτγάλος αποφάσισε να… καταρίψει ακόμη ένα ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, πετυχαίοντας 111 γκολ με το εθνόσημο στην φανέλα, κατάφερε να ξεπεράσει τον θρυλικό Ιρανό Αλί Νταεϊ και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο με Εθνική ομάδα. Αυτό μάλλον είδε και η βασίλλισα Ελισάβετ, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι «φαν» του Πορτογάλου. Η 95χρονη «γαλαζοαίματη» φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη θαυμάστριά του που ζήτησε φανέλα με ρην υπογραφή του!

Όπως αναφέρει το «Goal.com, παρήγγειλε 80 εμφανίσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ για τη βασιλική αυλή ενώ το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι ζήτησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να λάβει στα χέρια της την πρώτη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλιστα υπογεγραμμένη. Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι οπαδός της Γουέστ Χαμ, ενώ από το Παλάτι δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News