Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Αυτόν τον στόπερ θέλει ο Φατίχ Τερίμ - Ραγδαίες εξελίξεις

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Αυτόν τον στόπερ θέλει ο Φατίχ Τερίμ - Ραγδαίες εξελίξεις

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να κλείσει στόπερ και πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν τον παίκτη που θέλει ο Φατίχ Τερίμ, έχοντας κάνει και σχετικές διαπραγματεύσεις!

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πλώρη για την απόκτηση άμεσα του ενός κεντρικούς αμυντικούς που θέλει ο Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα αυτός αναμένεται να είναι από την Τουρκία, μια αγορά που την γνωρίζει άριστα.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τον Σαμέτ Ακαϊντίν που αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός τον έχει βάλει για τα καλά στο μεταγραφικό του κάδρο.

Μάλιστα ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος, Ερτάν Σουζγκούν, κάνει λόγο για ταξίδι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη προκειμένω να κλείσει ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έχει τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Στην Φενέρμπαχτσε πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2023 από την Αδάνα Ντερμιρσπόρ. Μάλιστα έδωσε 3.7 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει η Φενέρμπαχτσε.

Ωστόσο φέτος δεν αποτελεί και βασική επιλογή στην τουρκική ομάδα. Στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος έμεινε στον πάγκο, ενώ προηγήθηκε και μια αγωνιστική τιμωρίας. λόγω καρτών. Πριν από αυτά είχε 6 συμμετοχές ως βασικός, ωστόσο εξακολουθεί να μην είναι στις πρώτες επιλογές των κεντρικών αμυντικών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News