ΑΕΚ: Πάλι δεν έβγαλε αποστολή - Ερωτηματικά για Φερνάντες, Αραούχο
Όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό έτσι και σε αυτό με τον Άρη για το κύπελλο, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έβγαλε αποστολή, οπότε κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με Φερνάντες και Αραούχο.
Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την προσφιλή του τακτική το τελευταίο διάστημα, δεν ανακοινώνει τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ στους αγώνες της.
Ο Αργεντινός τεχνικός, το ίδιο έκανε και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και το ίδιο έπραξε πλέον και ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για το Κύπελλο.
Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ήθελε τους Αραούχο, Φερνάντες να προπονούνται κανονικά και μάλιστα να παίρνουν και χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Άρη.
Πλέον το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάνταλος δεν θα είναι στην αποστολή, όπως και οι διεθνείς Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μουκουντί και Ζίνι.
TAGS
# ΑΕΚ
# Κύπελλο Ελλάδος (ποδόσφαιρο)
# Ματίας Αλμέιδα
# Πάολο Φερνάντες
# Πέτρος Μάνταλος
# Ποδόσφαιρο
# Σέρχιο Αραούχο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
