Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρόταση για Μπραγκάντσα»
Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας απέρριξε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ντάνιελ Μπραγκάντσα.
Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκες αλλά έχει και πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν. Μια από αυτές είναι και ο Ντάνιελ Μπραγκάντσα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Record», οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια αρχική πρόταση για τον παίκτη με την προπονητή της πορτογαλικής ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του.
Ο Πορτογάλος αγωνίζεται κυρίως στην θέση «8», αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο «6» και στο «10», ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ.
Την φετινή χρονιά, ο 24χρονος μέσος έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 811 αγωνιστικά λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
