SUPER LEAGUE: Πρεμιέρα και επίσημα στο πρωτάθλημα - Πέρασε και η κεντρική διαχείριση

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή του την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η αναμονή έλαβε τέλος. Η Super League ξεκινάει, επιτέλους, το τριήμερο 11-12-13 Σεπτεμβρίου. Την οριστική, επίσημη απόφαση για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού στη σημερινή (2/9) συνεδρίασή του, αφού ενέκρινε την προκήρυξη του πρωταθλήματος 2021-22, η οποία θα αποσταλεί άμεσα στην ΕΠΟ προς έγκριση. Η σεζόν θα ξεκινήσει κανονικά με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, με πρώτο ματς το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, το Σάββατο (11/9) στις 18:15.

 

Θυμίζουμε ότι το πράσινο φως άναψε μετά τη λήξη της περιπέτειας για τα τηλεοπτικά, ενώ χθες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι οι πέντε τελευταίες άστεγες ομάδες έκλεισαν και τυπικά συμφωνία  με την Cosmote TV.

Εξ άλλου, με ψήφους 12-2 πέρασε και η πρόταση για την κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24. Μειοψήφησαν οι δύο “αιώνιοι”, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Η Γ.Σ. για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News