Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ενδιαφέρον για Βίτορ Ούγκο

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, Βίτορ Ούγκο, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία από το ιταλικό και το τουρκικό πρωτάθλημα, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σαμέρ Ακαϊντίν, αυτό όμως δεν τον αποτρέπει απ’ το να ενισχύσει κι άλλο την αμυντική του γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, υπάρχει θερμό ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο στόπερ, Βίτορ Ούγκο.

Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται πλέον στην πατρίδα του με τα χρώματα της Μπαΐα, όμως το 2022 ήταν συμπαίκτης του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη στην Τραμπζονσπόρ και πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας. Την περίοδο 2020-21, μάλιστα, είχε αναδειχθεί κορυφαίος αμυντικός της τουρκικής Σούπερ Λιγκ. Από τότε έχει εικόνα για την αγωνιστική του αξία και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ.

Ο Βίτορ Ούγκο Φραντσέσκολι ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε και μια γεμάτη διετία στη Serie A με τη φανέλα της Φιορεντίνα (2017-19), ενώ ως παίκτης της Παλμέιρας κατέκτησε το Πρωτάθλημα (2016) και το Κύπελλο Βραζιλίας (2016). Στην Παλμέιρας αγωνίστηκε και τη σεζόν 2019-20. Παλιότερα φόρεσε και τις φανέλες των Αμέρικα Μινέιρο, Σεαρά, Ιτουάνο, Σπορτ και Σάντο Αντρέ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News